• Cukier kokosowy luz

Brak towaru
0
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Cukier kokosowy, to naturalna substancja słodząca. Stanowi ciekawą alternatywę dla białego cukru z uwagi na oryginalny smak. Jedna to nie jedyna zaleta cukru kokosowego! Cukru, który w krajach azjatyckich uważany jest za surowiec leczniczy. Dlatego tradycyjna medycyna chińska często korzysta z dobrodziejstwa cukru kokosowego. Wyglądem cukier kokosowy przypomina ten brązowy, jednak jest od niego o wiele smaczniejszy. Wytwarzany z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej jest bogaty w składniki cenne dla naszego organizmu. Ponadto cukier kokosowy jest słodki, a w smaku przypomina karmel lub toffi, ma przyjemny zapach. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do domowych wypieków. To warto wiedzieć o cukrze kokosowym! Wybierając cukier kokosowy masz pewność, że to naturalna substancja słodząca. Wytwarzany jest z białego, słodkiego soku, który po odparowaniu, zagęszcza się i przekształca w brązowy syrop. Podgrzany zyskuje sypką konsystencję. Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki cukier kokosowy ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F, 35-326 Rzeszów
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !