-
Karob luz


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Karob to gatunek zimozielonego drzewa z rodziny bobowatych. Ze strąków drzewa nazywanych chlebem świętojańskim pozyskiwany jest karob - ciemnobrązowy proszek o delikatnym, słodkim, karmelowym smaku. Uważany jest za naturalny odpowiednik kakao. Dlatego karob to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za wytrawnym i gorzkim smakiem kakao. Podobnie jak klasyczne kakao, karob świetnie nadaje się do wyrobów cukierniczych i dekoracji deserów. Można również pić go na ciepło, a jego naturalnie słodki smak przekona do siebie każdego! Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Stanowi alternatywę dla kakao, szczególnie dla osób dbające o linię. Można pić na ciepło, stosować jako dodatek do ciast i deserów. Dzięki zawartości składników upiększających ekstrakt z tej rośliny dodawany jest również do kosmetyków. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki karob ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F 35-326 Rzeszów
