-
Mak biały 500g


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Biały mak to prawdziwy rarytas wśród bakalii, uważany za szlachetniejszą odmianę maku niebieskiego. Jego łagodny, lekko słodki smak i aromat świetnie komponuje się z tradycyjnymi, świątecznymi potrawami. Wyjątkowość białego maku tkwi w jego niepowtarzalnym smaku i składzie. Nic dziwnego, że biały mak skradł serca cukierników i piekarzy! Trudno wyobrazić sobie pyszne rogale świętomarcińskie bez białego maku... To warto wiedzieć o białym maku! Biały mak można wykorzystywać jako ozdobna posypka do bułek, rogali, drożdżówek lub muffinów. Może być także składnikiem sosu sałatkowego lub słodkich wypieków. Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Biały mak można wykorzystywać jako ozdobna posypka do bułek, rogali, drożdżówek lub muffinów. Może być także składnikiem sosu sałatkowego lub słodkich wypieków. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki biały mak ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana
