• Mak biały luz

Brak towaru
0
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Biały mak to prawdziwy rarytas wśród bakalii, uważany za szlachetniejszą odmianę maku niebieskiego. Jego łagodny, lekko słodki smak i aromat świetnie komponuje się z tradycyjnymi, świątecznymi potrawami. Wyjątkowość białego maku tkwi w jego niepowtarzalnym smaku i składzie. Nic dziwnego, że biały mak skradł serca cukierników i  piekarzy! Trudno wyobrazić sobie pyszne rogale świętomarcińskie bez białego maku... To warto wiedzieć o białym maku! Biały mak można wykorzystywać jako ozdobna posypka do bułek, rogali, drożdżówek lub muffinów. Może być także składnikiem sosu sałatkowego lub słodkich wypieków.  Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Biały mak można wykorzystywać jako ozdobna posypka do bułek, rogali, drożdżówek lub muffinów. Może być także składnikiem sosu sałatkowego lub słodkich wypieków.  ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki biały mak ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31f, 35-326 Rzeszów 
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !