-
Mąka migdałowa luz


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Mąka migdałowa powstaje przez zmielenie migdałów na drobny proszek. Mąka charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, dlatego idealnie komponuje się z ciastkami i naleśnikami. Ponadto w przeciwieństwie do tradycyjnej mąki może być jedzona na surowo, świetnie nadaje się jako dekoracja do deserów lub jako panierka do warzyw i mięsa. Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Mąka migdałowa świetnie sprawdzi się do wypieków, jako dodatek do placków, i tortilli. Może służyć także jako zagęszczacz do sosów i zup. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki mąka migdałowa ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F 35-326 Rzeszów
