• Mąka orkiszowa 1850 luz

Brak towaru
0
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Mąka orkiszowa typ 1850 to jasna mąka idealna do każdych wypieków w kuchni. Najczęściej dodaje się ją do produkcji pełnowartościowego pieczywa. Chleb i bułki z mąki orkiszowej typ 1850 są bardzo smaczne, pachnące i co najważniejsze nie kruszą się. Ze względu na swoje właściwości można dodawać ją również do ciast, tworząc nowe słodkie przepisy! To warto wiedzieć o mące orkiszowej 1850! Mąka orkiszowa doskonale sprawdzi się jako składnik pieczywa, naleśników, pierogów i ciast. Jest ona lepiej przyswajalna przez organizm niż typowa mąka pszenna Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Mąka orkiszowa świetnie sprawdzi się do wypieków, jako dodatek do naleśników i ciast. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki mąka orkiszowa ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F 35-326 Rzeszów
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !