• Mąka owsiana luz

Brak towaru
0
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Mąka owsiana powstaje w wyniku zmielenia ziaren owsa, pochodzących z naturalnych upraw. Świetnie nadaje się do wypieków ciast i chlebów. Dodana do pieczywa sprawia, że jego smak staje się lepszy, wyjątkowo chrupiąca, a wnętrze miękkie. To warto wiedzieć o mące orkiszowej! Owies zaczął być uprawiany stosunkowo późno w porównaniu z pszenicą i jęczmieniem. Dodatkowe informacje ... ▼Stosowanie Mąka owsiana świetnie sprawdzi się do wypieków, jako dodatek do naleśników i ciast. Może być stosowana także jako naturalny zagęstnik do zup i sosów. ▼Zalecenia Nie stosować u osób uczulonych na składnik. ▼Składniki mąka owsiana ▼ Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. ▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia. ▼ Producent RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F 35-326 Rzeszów
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !