-
Masło Ghee Ziołowe 320ml




Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Masło ghee może być szeroko wykorzystywane w kuchni - wydobywa głęboki smak potraw, podkreśla aromaty przypraw, łączy smaki w daniach. do smażenia - nie przypala się, do gotowania - do zup, duszenia warzyw i mięs, podgrzewania, do pieczenia - zamiast niezdrowej margaryny, na kanapkę - zamiast zwykłego masła. Masło ghee ziołowe można użyć absolutnie do wszystkiego. Charakterystyka masła ghee: to tradycyjna indyjska receptura wytwarzania masła, jest przez nas wyrabiane metodą tradycyjną, klarujemy je około 7-8 h, pochodzi z rejonów bieszczadzkich z mleka polskich krów, nie zawiera glutenu, kazeiny i laktozy - jest dobrą alternatywą dla osób z ich nietolerancją, nie przypala się, ma wysoki punkt dymienia - 260°C, może być spożywane przez kobiety w ciąży i karmiące, to w 100% tłuszcz mleczny, zawiera witaminy A, D, E, K, nie zawiera złego cholesterolu, nie zawiera konserwantów, zagęstników, barwników.
