• Mieszanka do batonów bezglut. z porzeczką 460g

Brak towaru
15.05
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 20 batonów z czarną porzeczką PIĘĆ PRZEMIAN Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon. Czas przygotowania: 5 min. Czas pieczenia: 30 min. Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej piekarnik do 200°C. 2 Wysmaruj blachę olejem kokosowym. 3. Przesyp mieszankę do miski. 4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g) rozgnieść i dodaj do miski. 5. Starannie wymieszaj ciasto i przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min. 6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !