-
Mieszanka do batonów bezglut. z porzeczką 460g




Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 20 batonów z czarną porzeczką PIĘĆ PRZEMIAN Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon. Czas przygotowania: 5 min. Czas pieczenia: 30 min. Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej piekarnik do 200°C. 2 Wysmaruj blachę olejem kokosowym. 3. Przesyp mieszankę do miski. 4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g) rozgnieść i dodaj do miski. 5. Starannie wymieszaj ciasto i przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min. 6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.
