• Mieszanka na chleb bezglutenowy z jagodą kamczacką

Brak towaru
10.30
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z jagodą kamczacką. Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, jagoda kamczacka 6%, nasiona chia, sól himalajska. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1317 kJ / 315 kcal Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 18 g Białko: 12 g Sól:2,1 g Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko s.c., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !