• Mieszanka z chleba bezglut. z pest. dyni 500g

Brak towaru
10.12
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni PIĘĆ PRZEMIAN Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13% mąka teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska. Producent: Simpatiko s.c., ul. Rydygiera 8 budynek 18, III p., 01-793 Warszawa Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1559 kJ / 373 kcal tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g węglowodany: 39 g  w tym cukry: 1,7 g błonnik: 15 g białko: 16 g sól: 1,7 g Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.  Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski.  4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. 
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !