• Mieszanka z chleba bezglutanowego z żurawiną 500g

Brak towaru
10.30
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z żurawiną PIĘĆ PRZEMIANSkładniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, mąka teff, żurawina suszona (żurawina 62%, koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), słonecznik, siemię lniane, płatki teff, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól himalajska.Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.  Sposób przygotowania: 1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym. 3. Wsyp mieszankę do miski.  4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.  Wartość odżywcza w 100 g produktu:  wartość energetyczna: 1492 kJ/357 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 8,4 g Białko: 13 g Błonnik: 15 g
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !