-
Placki zielone ze szpin. bezglut. instant 175g




Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | do 3 dni roboczych |
Cena przesyłki | 12.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.15 kg |
Zostaw telefon |
Nasze placki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy. Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, mąka shingoda (z kasztanów indyjskich), mąka teff, szpinak suszony 6,5%, czosnek suszony, czosnek niedźwiedzi, sól, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), pieprz. Sposób przygotowania: Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 400 ml kefiru, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. Smażyć na wolnym ogniu najlepiej na maśle klarowanym lub oleju kokosowym. Bez jajka też wychodzi! :). Można też przygotować na sposób wegetariański z samą wodą (300ml). Najlepiej smakuje z kwaśną śmietaną, tzatzikami, czy sosem grzybowym. Wartość odżywcza w 100g produktu: • Wartość energetyczna: 1398KJ / 334kcal • Tłuszcz: 3,5g • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g • Węglowodany: 57,6g • w tym cukry: 5,4g • Błonnik: 6,5g • Białko: 13,5g • Sól: 1,7g
