• Placki złote z cukinią bezglutanowe instant 130g

Brak towaru
7.90
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 15.99
Kurier Inpost (Pobranie) 17.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Bez glutenu, bez cukru. Składniki:mąka shingoda (z kasztanów indyjskich) mąka teff, płatki owsiane bezglutenowe, mąka owsiana bezglutenowa, cukinia liofilizowana, 11%, cebula suszona, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól himalajska, kurkuma, gałka muszkatołowa, oregano, pieprz.. Sposób przygotowania:Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 400 ml kefiru, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. Smażyć na wolnym ogniu najlepiej na maśle klarowanym lub oleju kokosowym. Bez jajka też wychodzi! :).Można też przygotować na sposób wegetariański z samą wodą (280ml). Najlepiej smakuje z kwaśną śmietaną, tzatzikami, czy sosem grzybowym. Nasze placki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych chemicznych ulepszaczy. Wartość odżywcza w 100 g produktu:Wartość energetyczna: 1398KJ / 334kcalTłuszcz: 3g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7gWęglowodany: 60g- w tym cukry: 7,3gBłonnik: 7,8gBiałko: 12,7gSól: 1,97g Wyprodukowano w Polsce
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
pobrane(1).png  Zamów do 13:00 jutro u Ciebie !